BOKA MORRIS ISFELDT

Boka Morris Isfeldt för en humoristisk trendspaning. Trender du inte visste fanns, trender du inte visste att du följde – Morris känner till dem alla. Med avstamp i sin överlägsna attityd och från sitt självcentrerade perspektiv, underhåller han publiken med en avväpnande och avslappnad stil. Publiken skrattar oftare åt än med denne uppblåste, lättsmickrade och självutnämnde trendguru, utan att han förstår det själv. Publikinteraktion garanteras, och materialet anpassas beroende på vilket sammanhang Morris Isfeldt medverkar i.

Morris Isfeldt spelas av komikern Magnus Thomson känd från humorgruppen Varanteatern och ”Varan-TV”.

 

boka@morrisisfeldt.se

BOKA PODCASTEN SUCK MY STYLE – Nyskapande företagsunderhållning

Hösten 2013 lanserades en ny humorpodcast ”Suck My Style”. I denna svarar den fiktive Londonbaserade fashionistan och trendgurun Morris Isfeldt på frågor om trender inom stil, mode, design, arkitektur, musik och livet. Podcasten finns att lyssna på här: www.suckmystyle.se.

Morris Isfeldt spelas av komikern Magnus Thomson (Känd från humorgruppen Varanteatern och ”Varan-TV”) Vid sin sida har han programledaren David Silva, med mångårig erfarenhet från radio och musikscenen i Sverige. Humorn i Suck My Style är improvisatorisk, och bygger på snabba associationer grundad i karaktärsdriven komik.

Podcasten har gästats av bl a Jason ”Timbuktu” Diakité, Martina Montelius och Anna-Charlotta Gunnarsson.

I april 2014 sattes Suck My Style upp i Stockholm som humorföreställning med gäster på Teater Brunnsgatan Fyra, inför fulla hus och ett sanslöst tryck. Föreställningarna spelades in och finns att lyssna på www.suckmystyle.se.

Nu kan du boka Suck My Style som underhållning för företag och organisationer! Ingen underhållning blir den andra lik, eftersom manusfrågor specialskrivs utifrån beställarens önskemål. Eftersom humorn i Suck My Style är situationsbaserad, garanterar detta en unik upplevelse för er som beställare.

Lilla Suck My Style, ca 45 – 60 min:
Inledande presentation/vernissage i form av en bildvisning med Morris Isfeldt
Talkshow med en gäst från företaget/organisationen på scen.

Specialskrivet manus utifrån företaget/organisationen, filtrerat genom Morris Isfeldts fashionperspektiv.

Stora Suck MyStyle, ca 45 – 60 min:
Inledande presentation/vernissage i form av en bildvisning med Morris Isfeldt
Talkshow på med en gäst från företaget/organisationen.

Specialskrivet manus utifrån företaget/organisationen, filtrerat genom Morris Isfeldts fashionperspektiv.

 + Ljudinspelning av Talkshowen, som klipps och skickas som ljudfil till företaget/organisationen

Manusfrågor stäms av i samråd med representant för företaget/organisationen. 

 

boka@morrisisfeldt.se